Over 't Gelukske

Wie zijn we?! Wat is het t’Gelukske ?

Iris en Dieter met hun drie kinderen in de winkel in Ranst

Mijn naam is Iris Corremans, geboren in 1992.

Vanaf ik me kan herinneren was ik al creatief bezig, knutselen, schilderen, foto's maken kleien,... in alles was ik geïnteresseerd.

Ik groeide op in een creatieve omgeving, mijn mama (mijn grote voorbeeld) was kunstenaar en slaagde erin me steeds te prikkelen om mijn eigen grenzen te verleggen.

Ik volgde vanaf het eerste leerjaar academie.

Toen ik 14 jaar was kreeg ik van mijn stiefpapa mijn poppenkast. En zo begon ik met Miep-Miep (de naam van mijn poppenkast) te spelen op scholen, kinderfeestjes,.... Het stond toen al in de sterren geschreven dat ik juf zou worden.

Ondertussen sta ik al een aantal jaar voor de klas als kleuterjuf.
Buiten kleuterjuf zijn vond ik mijn creatieve uitlaatklep in het naaien , fotograferen , juwelen maken , creaties maken in allerlei soorten kunstvormen. Dit alles onder de naam Olapa, reeds enkele jaren kan je bij mij voor kinderfeestjes, workshops en zoveel meer.

We zetten de grote stap om naar Ranst te verhuizen, 't Gelukske was geboren. De naam refereert naar het geluk dat ik vond in mijn kindjes.
Ze zijn beiden prematuur geboren en hebben ons getoond hoe klein een groot geluk kan zijn, dat wonderen bestaan,...
Ondertussen is nummer 3 er ook.
Die zorgde voor nog meer geluk in ons leven ❤️

Ik probeer dat Gelukske ook met anderen te delen, in de workshops, in zelf gemaakte kadootjes, in feestjes, in samenzijn met anderen.

Dit alles zou ik niet kunnen zonder mijn lieve partner, mijn partner in crime, Dieter.

Ook hem zullen jullie zeker ontmoeten in onze zaak. Hij is mee verantwoordelijk voor alle gepersonaliseerde houten producten die we aanbieden in onze winkel. En hij doet achter de schermen, en in ons gezin zoveel meer.

Zo nu hebben jullie mij al een beetje leren kennen. Wat is het moeilijk om jezelf kort voor te stellen. Daarom nodig jullie allemaal uit om een persoonlijk kennis te komen maken in de winkel.

Wij kijken er alvast naar uit jullie te ontmoeten! Het is moeilijk om jezelf kort voor te stellen. Daarom nodig ik jullie zeker en vast in de winkel uit om persoonlijk kennis te maken.